FAQ

Hvad er minimumsalderen for at kunne dyrke Karate i HOKUTO-KAI ?

Du skal være minimum 5 år. Der er ingen aldersbegrænsning opefter. Faktisk har det været altid været tanken og målet, at karate kan dyrkes af både børn og voksne.

Hvad koster det at træne i HOKUTO-KAI ?

Indmeldelsesgebyr
Børn 5-7 år: 150 kr
Alle andre: 150 kr
Kontingent
Børn 5-7 år:
Børn 8-17 år:
100 kr per måned
175 kr per måned
Voksne (18+): 225 kr per måned

Har HOKUTO-KAI specielle børnehold?

Klubbens medlemmer tæller både piger og drenge fra ca. 5 år samt kvinder og mænd. Vi har specielle børnehold og flere af vores medlemmer er familier. At træne Karate kræver ikke, at du er i fysisk god form – det kommer du!

Skal man have den rigtige dragt på til de første timer?

Nej - løst tøj som fx. jogging-dragt eller shorts og T-shirts kan sagtens bruges. Efter nogen tid kan du bestille en dragt i klubben.

Hvordan foregår en graduering?

Når medlemmet starter i klubben, er det normalt, at grundformen skal bygges op. Det tager omkring 4 måneder. Det er dog op til medlemmets instruktør, at vurdere om der er muligt at bestå graduering, som afholdes ca. hver 4. måned (februar, juni og oktober) Skulle man være så uheldig, at blive syg i forbindelse med en graduering, er der mulighed for at komme til en sygegraduering.

Hvad betyder Sensei, Senpai og San?

Sensei betyder egentlig lærer, og bruges til at titulere vores højest graduerede instruktører, som f.eks. chefinstruktører.
Senpai betyder højere gradueret/ senior. Alle instruktører og sortbælter tiltales ”Senpai” f.eks. ”Michael-Senpai”.
San er en høflighedsbetegnelse, og betyder ”ærede” f.eks. ”Louise-san”. Denne høflighed bør altså benyttes mellem medlemmerne, når de hilser på hinanden.

Hvornår kan jeg starte?

Kontakt os og hør, hvornår vi har et hold der passer dig. De første to prøvetimer er gratis!

Specielt for saISHOO(5-7 år):

Placering af mærker på bælte - se her